Sezóna 2.0 spustená

Nespočetné množstvo e-mailov, facebookových správ a rozhovorov na tému „Kedy budú v obehu Zelené bicykle“ sa dnes stalo minulosťou. Tisícky odmakaných hodín, slzy, pot, strhané závity na mozgu a množstvo obetovaných večerov od rodiny – taká bola cena novej verzie systému 2.0.  Zelený bicykel v elektronickej verzii sme napokon po roku vývoja konečne spustili a veríme, že inovácie a vylepšenia presvedčia aj tých, ktorí chodia do mesta ešte stále autom. Na čo sa môžete tešiť?

1. ŽIADNA REGISTRÁCIA

Prihlásiť sa môžete cez Facebook, alebo účet Zelený bicykel.

2. OKAMŽITÁ MOŽNOSŤ VÝPOŽIČKY

Po prihlásení a overení čísla si môžete zakúpiť program napríklad platobnou kartou a bicykel začať využívať už od prvej minúty.

3. KONIEC MECHANICKÝM ZÁMKOM

Pre odomknutie bicykla stačí priložiť kartu Zeleného bicykla k terminálu na stojane, poslať SMS, alebo odomknúť cez webovú aplikáciu a vybrať bicykel zo stojanu. Pri vrátení ho stačí jednoducho zasunúť do stojanu a zkontrolovať na display úspešné uzamknutie.

4. BEZ OBMEDZENÍ

Nové programy s predplateným počtom minút Vás už nebudú v ničom obmedzovať. Vhodné sú nielen pre domácich, ale i pre tých, ktorí sa rozhodli spoznávať krásy nášho kraja.

5. POHODOVÁ JAZDA

Trojprevodová prehadzovačka v kombinácii s výškovo nastaviteľným sedlom s nepremokavým poťahom Vám zaručí rýchlejší presun nielen po rovinke, ale i hore kopcom.

Dnešný deň je výnimočný nielen tým, že sme spustili novú sezónu, ale i tým že sme spustili prvý elektronický bike sharing vyrobený na Slovensku 🙂 Otvorili sme tak novú kapitolu a čaká nás ďalší kopec práce. Ak sa odveziete na Zelenom bicykli, nezabudnite nám dať spätnú väzbu. Či už bude pozitívna, alebo negatívna – Vás to nič nestojí a nám to pomôže zkvalitniť a posunúť systém zdieľaných bicyklov na Slovensku na vyššiu úroveň. Prečo? Pretože vždy sa to dá lepšie 🙂

TIP: Vypočítaj si koľko ušetríš jazdou na bicykli.

TIP2: Prečítajte si kam máme namierené.