Písmenková zmena (nie polievka)

Leto nám pomaly končí a európsky týždeň mobility ako aj septembrová kampaň Na Bicykli Do Obchodu sú v plnom prúde. Proste ideálny čas na nejaké tie zlepšováky 🙂

 

Určite ste si už všimli, že naše zelené stojany sa začali správať trochu inak:

 

1.

Priečinky pre jednotlivé bicykle v stojanoch sú označené písmenami… v minulosti to boli čísla, ale keďže často dochádzalo k zámene medzi číslom stojanu a číslom priečinka, rozhodli sme sa tomu takto predísť.

 

2.

Displej stojanu odteraz zobrazuje aj jeho názov, nie len číslo (v minulosti to bolo „Zeleny bicykel“ + číslo stojanu) a samozrejme počet zelených bicyklov, ktoré máš k dispozícii.

 

3.

Po priložení karty pod displej, stojan hneď komunikuje, že karta sa overuje – teda vieš, že Ti ju načítalo a už len čakáš na odomknutie bicykla (doteraz stojan mlčal a prvou správou bol hneď odpočet sekúnd, ktoré zostávajú na vytiahnutie bicykla z priečinka).

 

Napíšte nám, či už cez Facebook, alebo e-mail, či sa Vám tieto novinky pozdávajú a čo by ste ešte odporučili zlepšiť. Ďakujeme za Vašu doterajšiu aj budúcu spätnú väzbu a zato, že nám pomáhate zlepšovať sa 🙂