Hlasovanie občanov Prievidze za servisný cyklo stojan a viac verejných cyklo stojanov

Začiatkom tohto roka sa v Prievidzi z participatívneho rozpočtu osadilo vyše 40 verejných cyklostojanov – všimli sme si, že aj Vy ste si ich všimli, pretože sú celkom intenzívne používané a to nás teší 🙂

Mapu (takmer) všetkých verejných cyklo stojanov nájdete na tomto linku http://www.zaparkuj.bike aj spolu s ich fotkou. Aj tú sa chystáme ďalej vylepšovať.

Následne nato sa nám ozvalo viacero inštitúcii, ktoré by tiež privítali verejný cyklo stojan. Plánujeme ich vyrobiť a v spolupráci s mestom Prievidza osadiť ďalších 25 kusov.

Čo je tiež v Prievidzi výzvou, je servis a údržba bicyklov. Možno raz budeme mať za týmto účelom verejnú cyklo dielňu… Momentálne sa na všetkých sídliskách nachádza cyklo predajňa, kde je to viac menej možné, okrem Severu. Preto chceme pri lesoparku osadiť servisný cyklo stojan, ktorý bude vyzerať takto:

Ako nám dáte svoj hlas?

V týchto dňoch je do každej domácnosti v Prievidzi doručený hlasovací lístok s anotáciami súťažných projektov pre Participatívny rozpočet 2018. Vyplnený hlasovací lístok môžete odovzdať na jednom zo zberných miest, kde sa nachádzajú hlasovacie urny, odoslať poštou na Mestský úrad v Prievidzi (Námestie slobody 14, Prievidza 971 01), prípadne naskenovaný (odfotený) e-mailom na participacia@prievidza.sk. Lístok si môžete stiahnuť na tomto linku.

Hlasovanie bude prebiehať v dňoch 5. až 19. mája 2018. Do každej domácnosti je distribuovaný len jeden hlasovací lístok. Pokiaľ v domácnosti žije viac osôb, treba si ďalšie hlasovacie lístky stiahnuť elektronicky.

Otváracie hodiny zberných miest pre odovzdanie hlasovacieho lístka:
1. Mestský úrad Prievidza, Námestie slobody 14, pondelok – piatok 7.00 – 15.30
2. Centrum voľného času Spektrum, Ul. K. Novackého 14, pondelok – nedeľa 8.00 – 20.00
3. KaSS Prievidza, Ul. F Madvu 11, pondelok – piatok 7.00 – 18.00

 

Ďakujeme za priazeň a podporu 🙂