Zelená firma

Počas včerajšieho večera sa konal v Bratislave v Starej tržnici na ulici SNP galavečer Via Bona za účelom odovzdávania cien za zodpovedné podnikanie na Slovensku. Akciu čestne otvoril pán prezident Andrej Kiska a pani riaditeľka Lenka Surotchak z Nadácie Pontis, ktorá to celé zastrešovala. O skvelú zábavu sa starala celý čas moderátorská dvojica Sajfa a Kristína Farkašová, ktorí na javisku postupne uvítali ďalších vzácnych hostí a samotných víťazov. O skutočné hudobné oživenie bolo tiež postarané. Za svoj skvelý výkon zožali potlesk pán Peter Lipa so Zuzanou Mikulcovou, raper Vec a úžasný detský zbor SUPERAR.

Vedeli sme, že dostatočný počet hlasov nemáme a že „Cenu verejnosti“ si domov odnesie Ošetrovateľské centrum. Prišli sme si však užiť večer a to sa aj stalo. Stalo sa však ešte niečo viac, niečo čo sme vôbec nečakali – získali sme prestížnu cenu „Zelená firma“. Toto ocenenie je pre nás obrovskou poctou a obrovskou prestížou – o to viac, že sme maličká a mladá firma. Zároveň je to aj obrovský záväzok voči celému Slovensku, aby sme pokračovali v realizácii našich odvážnych plánov a rozzelenávali našu krajinu mesto po meste.

Naša vďaka patrí Vám všetkým, ktorí ste nás podporili, držali palce a dodávate nám na našej ceste pozitívnu energiu a psychickú podporu. ĎAKUJEME

Kto nestihol sledovať včera STV2, záznam si môže pozrieť aj v archíve RTVS na tomto linku: http://www.rtvs.sk/

Za fotky ďakujeme Nadácii Pontis.