Vychytávka: Počet bicyklov v stojane

Asi každý vie, že projekt Zelený bicykel v našom meste je pilotným projektom. Pri vývoji sme sa snažili myslieť na všetko čo by bolo vhodné a potrebné, ale tak ako to už býva, realita je realita. Veľmi rýchlo sme zistili, že samotné testovanie funkčnosti v testovacej prevádzke nepoukázalo na potreby, ktoré sú jasné pri ostrom nasadení. Sme preto veľmi radi, že Vám vďaka otázkam a pripomienkam od prvých požívateľov, môžeme predstaviť novú „vychytávku“.

Tú nájdete vo svojom účte po stlačení roletkového menu nachádzajúceho sa vpravo dolu. Je to ten veľký zelený krúžok s tromi čiarkami. Po jeho rozbalení kliknite na stredný krúžok s ikonkou slzičky.

 

Zobrazí sa Vám štandardný zoznam stojanov s číslom, názvom prevádzky a jeho umiestnením na konkrétnej ulici. Po ďalšom kliknutí na fotografiu stojanu sa Vám zobrazí v novom okne mapka.

 

Mnohí iste mapku už poznajú a pracujú s ňou. Pre ostatných iba zdôrazníme, že sa nejedná o navigáciu, ale o mapku na ktorej môžete zhliadnuť všetky aktívne stojany. Všetky majú žlté slzičky až na jeden a to ten, cez ktorý si užívateľ otvoril toto okno. To najpodstatnejšie a predmetom tohoto článku však je spomínaná „vychytávka“, ktorá Vás po novom informuje, koľko bicyklov sa nachádza v každom stojane. Keďže sú všetky stojany na päť bicyklov, je veľmi jednoduché vyrátať si i počet voľných miest. Čoskoro bude táto funkcia dostupná i priamo na hlavnej stránke www.zelenybicykel.sk pod tlačidlom „Prihlásenie“. Veríme, že Vám spravila rovnakú radosť ako nám a tešíme sa na nové postrehy 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *