Po Veľkej noci otvárame sezónu 2018

Jar je nezadržatelne tu a teší nás že v meste vidíme už množstvo cyklistov. Čoskoro pribudnú aj tí na zelených bicykloch. Pôvodne sme chceli začať už 2. 4. ale zdá sa, že si budeme musieť ešte chvíľu počkať na lepšie počasie. Presný dátum otvorenia už tretej cyklo sezóny sa dozviete na našej facebookovej stránke. Načo sa môžete tešiť?

 

Vychytávky z minulého roku:

     1. ŽIADNA REGISTRÁCIA
Prihlásiť sa môžete cez Facebook, alebo účet Zelený bicykel.

     2. OKAMŽITÁ MOŽNOSŤ VÝPOŽIČKY
Po prihlásení a overení telefónneho čísla si môžete zakúpiť program napríklad platobnou kartou a bicykel hneď začať používať.

     3. SMS
Odomknutie bicykla a zakúpenie si jednorazovej jazdy cez SMS.

     4. ČIPOVÁ KARTA (v hodnote 5 eur)
Pre odomknutie bicykla stačí priložiť kartu Zeleného bicykla k označenému miestu na stojane.

     5. WEBOVÁ APLIKÁCIA
Odomknutie bicykla online.

     6. MESAČNÝ A ROČNÝ PAUŠÁL
1.000 predplatených minút na mesiac alebo 20.000 minút na rok. Vhodné nielen pre domácich, ale i pre tých, ktorí sa rozhodli spoznávať krásy nášho regiónu.

     7. TECHNICKÉ VYLEPŠENIA
Troj-prevodová prehadzovačka, výškovo nastaviteľné sedadlo s nepremokavým poťahom a pridaný mechanický zámok ak si chcete počas jazdy na Zelenom bicykli niečo vybaviť bez parkovania v Zelenom stojane.

 

Novinky tejto sezóny

     1. NOVÉ STOJANY
Jeden už teraz nájdete na Terasách. Ďalší dvojstojan aktuálne pripravujeme v Bojniciach pred Hotelom pod Zámkom.

     2. PRINAVRÁTENIE STARÝCH STOJANOV
V dôsledku elektronizácie systému nám vypadlo minulú sezónu niekoľko obľúbených stojanov. Našli sme aj pre ne riešenie a tak môžete Zelené bicykle opäť parkovať v dvojstojane pri Korze. Stále hľadáme možnosti aj na sídlisku.

     3. NOVÝ MESAČNÝ PAUŠÁL „ŠTART“
Len za 1,90 eur, získate 250 predplatených minút na celý mesiac. Ideálne pre tých, ktorí doteraz váhali vyskúšať naše služby.

     4. ČIPOVÁ KARTA GRÁTIS
Čipovú kartu v hodnote 5 eur získate bezplatne ku každému paušálu do schránky na Vašu adresu.

     5. ZNÍŽENIE CENY SMS
Aby bola služba ešte dostupnejšia znížili sme cenu SMS za jednorazovú jazdu (z pôvodných 0,70 eur) na 0,30 eur.

     6. SÚŤAŽE, PARTNERSTVÁ A PROJEKTY
Aj počas tejto sezóny máme pre Vás nachystaných niekoľko súťaží o zaujímavé ceny.

Tiež budete môcť získať naše cyklo paušály v rámci súťaží s našimi novými partnermi (napríklad Beta rádio, noviny MY Horná Nitra, mesto Prievidza…).

V rámci našich neziskových aktivít pripravujeme ďalšie projekty na podporu cyklo infraštruktúry v meste, ako napríklad nedávno inštalované verejné cyklo stojany a ich mapa na http://www.zaparkuj.bike (v rámci participatívneho rozpočtu mesta Prievidza).

 

PS: počas mája bude náš tím Zelený bicykel šliapať do pedálov v rámci kampane „Do Práce Na Bicykli“ – pridajte sa k nám a zostavte si aj Vy svoj súťažný tím v rámci firmy, kde pracujete a vyhrajte zaujímavé cyklo ceny 🙂